Search
Close this search box.

Skandalöst, SVT

Here we go again, statlig media. För nu "granskar" de privata Facebook-grupper igen och ska torrstarta igång en debatt om "demokratin", hat och hot. Idag publicerade nämligen Vetenskapsradion en "granskning" av en privat Facebook-grupp där 200 individer frivilligt anslutit sig och i ett slutet rum diskuterat Covid och pandemi. Och opinionsbildat för sin åsikt i svensk och internationell press.  Med andra ord - de har utnyttjat sin grundlagsskyddade yttrandefrihet.  Gruppen finns kvar så de har inte brutit mot vare sig Facebooks regler eller lagen, det är heller inte olagligt att maila utländska redaktioner med tips, artiklar eller något annat. Inte är det olagligt att som privatperson maila ambassader eller andra länders regeringar heller.   Men se, det går inte för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon