Search
Close this search box.

Utlandsföddas gräddfil i pandemin

Det var förväntat att det även i pandemi skulle visa sig att utlänningar, som ju redan har en gräddfil i våra system, även skulle särbehandlas när det gäller vaccinationerna.  I Folkhälsomyndighetens uppdaterade instruktioner om vaccinationer kan man läsa följande:  "Det gäller även personer som lever i socialt utsatta situationer, till exempel hem- eller papperslösa". Så om du fått ett utvisningsbeslut, eller kommit in i landet olagligt, och undanhåller dig myndigheterna ska du alltså ha rätt att GÅ FÖRE I KÖN för vaccin till den värsta pandemin världen skådat på länge? Jag baxnar faktiskt. Minst 80 000 personer, men ingen vet hur många det är, lever olagligt i Sverige och de ska nu kunna kvittera ut vaccinet på skattebetalarnas bekostas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon