Search
Close this search box.

Hur mår pressetiken på Expressen?

Igår läste jag Expressens artikel om de två påstådda stjärnadvokaterna som anonymiserat åkt fast i Encrochat-härvan och som påkommits hjälpa gängkriminella.  Inga namn, inga bilder. Artikeln lades ut klockan 12.01 igår.  Här ser ni den arkiverade artikeln.  Advokaternas ansikten och namn var givetvis anonymiserade för att man ännu inte hittat belägg för vilka de är, eller att man hade gjort hela det jobbet men ville publicera dem senare för att maximera klicken.  Jag läste artikeln och bestämde mig för att leta reda på namnen och bevisa det. Så jag letade och skrev mellan 14 och 18, då jag hade ett färdigt inlägg som med hjälp av ett dokument från Södertörn som låg online bevisade att den "stjärnadvokat" som i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon