Sök
Stäng denna sökruta.

Jonas Sjöstedt och parasiten

Det tog inte lång tid innan fd partiledare Sjöstedt struntade i behärskningen för att han inte är folkvald längre och betedde sig som en kommunist han är (han gick med i VPK när de fortfarande bjöd in kommunistiska diktatorer till sina kongresser.) Idag kallade han Academedia för parasiter. Och herpes.  I en ordväxling om hans företrädare Lars Ohly, som är ju är poster boy för att parasitera på skatt då han sedan han lämnade politiken 2014 levt på bidraget från riksdagen istället för att jobba, blockade han mig.  Efter att ha kallat mig lögnare.  Men Sjöstedt verkar inte veta hur systemet fungerar, tragiskt nog. Bara för att du har ett jobb innebär inte att du inte kan leva på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon