Sök
Stäng denna sökruta.

Gängadvokat

Det börjar sippra in i vårt rättssystem - rättsrötan. Ett system i förfall. Det började med att det är svårt att få vittnen. Kriminella gäng skrämmer folk till tystnad med våldskapital som i brasilianska favelor.  Därefter började de hota poliser och deras anhöriga. Nu åkte första advokaten fast för att vara en del av nätverket more or less. Franska polisen hackade EncroChat och upptäckte en svensk advokat som hjälpt gangstrarna i Vårby-nätverket (där rapparen Yasin anses vara en del av). Som av en händelse försvarat just gängmedlemmar gång på gång på gång.  Vid avslöjandet hade han arbetat 8 månader med fallet, dvs sedan februari ungefär.  Han beskrivs som "stjärnadvokat" och heter Amir Amdouni, ägare av Devlet Advokatbyrå. Det vet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon