Sök
Stäng denna sökruta.

Rätt utan plikt – sossarnas nya motto

Trots att allt fokus legat på SD sedan 2006 och enorm kraft i media lagts på att analysera deras företrädare, vem som ska samarbete med vem och vem som egentligen legat bakom deras förändring i politiken har ingenting lagts på att analysera det viktigaste partiet att granska - Socialdemokraterna.  För vad händer när det gamla maktpartiet som styrt i över 60 år i olika omgångar för att de samlat arbetarväljarna förvandlats till ett annat parti? Valet 2022 kanske kommer bli det val när fler av LO:s medlemmar röstar på SD än S. De håller redan på att ta över männen och fler och fler kvinnor inom LO lockas att rösta på SD.  Istället har Socialdemokraterna blivit beroende av motsatsen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon