Sök
Stäng denna sökruta.

Greenpeace kränger fossil gas

It’s ok when we do ut. Aldrig har väl uttrycket passat bättre när man inser att tyska Greenpeace har ett energibolag för gas. Och tjänar nästan alla pengar på naturgas. Som är ett fossilt bränsle. De kränger nämligen naturgas och biogas. Den senare är fossilfri och består av ruttnad mat etc kort och gott. 2020 sålde de till över 99 % fossil gas och mindre än 1 % biogas. Men nu har de en innovation! Gas från energi från vindkraftverk. Som kommer marknadsföras som.....vegansk gas. För de kan inte garantera att biogasen inte utgörs av gas från kött, ägg och ost och sådant. Så 2021 kommer Greenpeace Tyskland kunna komma upp i hela 11 % icke fossilfri gas, varav...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon