Sök
Stäng denna sökruta.

Tankesmedjan Balans på tunn is

Korståget Markus och Åsa från bloggen de kallar tankesmedja fortsätter, och de påstår nu att de "granskat" ett flertal kommuner vad gäller Engelska skolans eventuella etablering.  Sundsvall, Upplands Väsby, Österåker och Härryda, bland annat. För jobbar man heltid för hemliga finansiärer man påstår är vanlig Swish på 50 000 per månad ungefär har man ju möjlighet att bara skriva om ett enda område om och om igen. Själv är jag inte tankesmedja men bevakar ett fyrtiotal ämnen parallellt men hey, jag påstår heller inte att jag har något slags Swish-rekord i Sverige utan jag driver ett konsultbolag.  Och LO, Arena-gruppen eller vem det nu är som tar notan får någon slags valuta för pengarna ändå för frenesin är påtaglig,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon