Sök
Stäng denna sökruta.

Sanningen om hatbrott

Den som har bäst lobbyister vinner. Så fungerar politiken och frågan om rasism och hatbrott är inget undantag.  Och detta har afrosvenskar och muslimer fattat för länge sedan. Så de har kunnat sätta bilden av att just muslimer och afrosvenskar är de mest utsatta grupperna för hatbrott. Det är helt enkelt mest synd om dem. Varför politiken måste kvotera in dem på olika platser och ännu mer pengar måste ges i bidrag.  Men vad säger statistiken? Enligt den senaste rapporten från Brå 2019 ser det ut så här:  De brott som framför allt inte ökar är de afrofobiska. Är inte det märkligt? Då skulle man kunna hävda att antalet brott är så mycket större för afrofobi och islamofobi. Och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon