Search
Close this search box.

Restaurangbranschen kvävs till döds

Jag är verkligen rasande. Över hur en hel bransch först utsetts till syndabockar för smittspridning utan något som helst vetenskapligt stöd. Och sedan över en bedövande tystnad när småföretagare och krögare i princip belagts med näringsförbud utan att få någon som helst hjälp.  Mat är mitt och makens största intresse. Mycket vi gör på vår fritid handlar om mat. Han jagar, jag odlar, tar till vara på skörd, förädlar, plockar svamp och vi lagar lika gärna mat själva som går äter andras, både hemma hos vänner och på krogen. Vi äter med stor entusiasm allt från streetfood till 3-stjärnigt i Sverige och utomlands.  Därför blöder mitt hjärta när jag ser hur så många duktiga krögare gå på knäna i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon