Sök
Stäng denna sökruta.

Tidningen Syre och konspirationsteorierna

Den så kallade oberoende gröna tidningen Syre, som drivs och ägs av den fd djurrättsaktivisten och miljöpartistiska politikern Lennart Fernström är på korståg mot Moderaterna. Fernström är för övrigt tongivande i den lilla rörelsen som vill införa Medborgarlön.  I en serie artiklar försöker de suggerera fram jäv och korruption mellan Moderaterna och vårdbolaget Kry.  Jag är som bekant helt för att peka på personkopplingar i mina egna granskningar men då är de relevanta och bygger inte på okunskap om hur besluten fattas och vilka roller folk haft. Men så jobbar inte Syre.  Deras "scoop" är så framkrystad att jag själv blir generad å deras vägnar att de ens publicerade faktiskt.  Den första oegentliga kopplingen Syre vill belysa är Erik...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon