Sök
Stäng denna sökruta.

Gröna Städer och Huawei

Som följer mig vet att en av de saker jag skriver om är astroturfing, när något låtsas vara något annat. Ofta gräströtter men det kan även vara en front ett företag eller något annan har.  I ett par dagar har jag därför grävt runt kring Gröna Bilister, pratar med Kina-kännare och andra för att skapa mig en bild av dem och Huawei. För det är något skumt med dem.  2017 startade Sebastian Navab organisationen Gröna Städer, som han kallade branschförening för hållbarhet och som skulle hjälpa medlemmarna med bland annat upphandling.  Navab är socialdemokrat och var kommunikationssamordnare åt Göran Persson innan han startade för Nav PR och Progress PR och sedan Labyrint, som fusionen mellan Hegeli och Nav idag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon