Sök
Stäng denna sökruta.

Vice president?

Jag tänkte avhålla mig från att kommentera att Biden och Harris svurits in just för att jag bara bryr mig om politiken och den ser vi inte ännu. Jag kollade inte på Trump eller Macron heller, tror inte ens Macrons TV-sändes.  Men när flödet fylls av gråtmilda kommentarer av såväl moderater som andra i högern tillsammans med landets vänster och låtsas-liberaler , inte minst någon konstig besatthet av Kamala Harris, måste jag skriva något. En liten kommentar bara.  För folk verkar tro att det är Biden som tillsammans med Kamala Harris som typ delar på presidentskapet och att hon på något sätt ska uträtta stordåd på egen hand.  Det kommer inte hända. Just för att hon är vice president....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon