Sök
Stäng denna sökruta.

Facebook-sida säljer asylresor till Sverige

Samtidigt som Facebook stänger av Donald Trump och censurerar saker som bikinibilder är det mycket som kan pågå ostört.  Som den här sidan, som skapades 3 januari 2020 och som dessutom har snott Migrationsverkets logotyp och bilder.  Det är en påstådd byrå för asyl. Som säger sig hjälpa folk att komma hit mot betalning.  Den måste ha marknadsförts i utländska grupper för personerna som kommunicerar på arabiska i flödet bor inte i Sverige till majoritet och den har redan fått 10 000 gilla på en vecka lite drygt.  Det första personen som skapade gruppen gjorde var att stjäla Migrationsverkets logga och lägga upp.  Det är ett brott mot Varumärkeslagen kapitel 1 §10. Bara på grund av detta borde sidan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon