Sök
Stäng denna sökruta.

Tobaksinkvisitionen

Det framstår som smått absurt att ett land som inte ens kan stoppa smuggelgods från att lämna landet för att tullen inte får stoppa dem eller att vi inte kan utvisa de kanske 80 000 personer som har utvisningsbeslut för att de enligt lagen kan gömma sig ostört (skola, vård, socialtjänst etc får enligt lagen inte ens ringa polisen) samtidigt har en lag som med precision låter kommuner sända kiosker i konkurs.  Det är nämligen vad den nya tobakslagen innebär, stiftad av samma politiska folkhälosfascister som innan pandemin älskade Folkhälsomyndigheten mest av alla och som drivs av en otäck vilja att få bestämma över hur vuxna människor lever sina liv.  Lagen ger också tyvärr kommunala småpåvar oändligt med makt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon