Sök
Stäng denna sökruta.

Selektiv upprördhet

Jag har inte kommenterat stormningen av Capitolium ännu för att jag generellt sett tycker att innan jag har en tydligare bild av saker vill avvakta. Och för att jag är lite obstinat, jag gillar som ni vet inte att springa åt samma håll som resten. Reflexen är att springa åt andra hållet men jag väljer lika ofta att stå till ett tag.  Jag har nu några reflektioner.  Framför allt verkar säkerheten kring kongressen tydligen vara av samma slag som kring kommunhuset i Karlstad, det är verkligen underkänt att det fysiskt går att storma USA:s demokratiska institutioner. Inhemsk terrorism är ett stort hot i USA, som i många andra länder. I Sverige finns beväpnade grupper på båda sidorna, den terrorist...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon