Sök
Stäng denna sökruta.

Sandro Scocco är inte ekonom

Ingen kan glömma när Scocco påstod att invandringen genererat 900 miljarder i en "rapport" på Aren 2015, jag jobbade då som ledarskribent på Dagens Industri och skrev om den.  För han hade blandat asylsökande och arbetskraftsinvandrare och antagit en massa saker för att få fram summan. Ett skämt till rapport. Nu är han "man kan räkna hitan och ditan"-partiet Vänsterpartiets nya chefekonom så han var tydligen inte sosse när allt kom omkring utan kommunist.  Att han inte kan räkna kan ju bero på att han inte är ekonom. Han är statsvetare.  På en riktig ekonomutbildning till nationalekonom ska man läsa de här ämnena: Detta är vad man som nationalekonom förväntas kunna efter så här mycket ekonomi och statistik: Scocco...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon