Ännu en öppen dörr


Regeringens fulspel börjar bli tröttsamt. En fredag kl 16.30 innan andra advent smyger de ut ett förslag på stora lättnader i migrationspolitiken i syfte att göra Sverige till migranternas favoritställe på jorden.

Det finns nämligen inte ett rimligt skäl varför folk söker sig hit från MENA och Afrika då vi bokstavligt ligger längst bort. Island måste man ta flyg eller båt till så längst bort av länder man kan komma till landvägen, ihop med Norge och Finland.

Centern, landets nya asylparti, ihop det gamla, Miljöpartiet har ca 12 % av väljarna ihop. 88 % röstade inte på någon av dem. Ändå dikterar de hur öppna dörrarna ska vara och de vill nu lämna dem på vid gavel. Med ballonger och inkastade.

Migranter ska kunna ta hit folk de säger sig vilka gifta sig med.

Det ska bli lättare att slippa försörja dem.

Migranter ska också få uppehållstillstånd lättare för ”ömmande skäl”.

Bland annat ska sjukdom vara ett sådant.

Delar av lagen är specialskriven för de vuxna afganska männen. Notera skrivningarna i stycket.

Man gör det enklare att bevilja genom att ändra från synnerligen ömmande skäl till särskilt.

Och hepp!

Inga extra kostnader förväntas (!).

Så här gör vänstern.

De smyger ut radikala lättnader för migranter som 12 % av väljarna vill ha och tror att de ska komma undan.

8 kommentarer till Ännu en öppen dörr

  1. Inga afrikaner och asiater äro flyktingar i Europa. Noll. De äro blott och endast belöningssökare, muhammedanismpridare, komna för att begå brott och hittagna, hit insläppta och hit kommenderade af terroristen soros och hans anhang. Jag gissar, att sharia-annie är köpt af honom. Och det är icke 12%, som äro för detta. Alla, som rösta på muhammedanpartiet de gröna, vpk, cekten, svartbruna folks parti och turbanpartiet socialisterna är för detta. 100% af dem. Dertill komma betydande mängder af de två återstående vänsterpartiernas väljare också, radikala förstöringspartiets och det promuhammedanska “kristna” partiets. Antagligen öfver 60% äro för detta.

  2. Helt opålitliga.
    Att behandla viktiga frågor på det sätt som sker , visar ett fullständigt förakt för väljare och demokrati.

  3. Ett verkligt bra jobb att ta sig genom dessa ordmassor och leta upp de snällhetseftergifter som styr dessa partier med 12%. De fortsätt bedriva Uhjälp på ett okontrollerat sätt som ligger långt från ambitionen att majoriteten ska bli självförsörjande inte bli bidragstagare på heltid. Det finns ett tankefel där de inte verkar begripa att de underminerar den solidaritet och tillit som finnits mellan svenska medborgare. Om vi låter människosmugglare stå för rekryteringen av svenska medborgare och dessa två partier bestämma så blir det alltför öppna dörrar. Alltså blir det inte långsiktigt hållbart

  4. Något som blir enklare att godkänna en ansökan blir också en signal till de i kön att ” nu är det fritt fram”. Konsekvensen blir att ansökningarna blir fler. Mht bl a klimatförändringar med ökande lufttemperatur och torrare klimat kommer viljan och önskan att lämna sitt hem i varma länder att öka betydligt framöver. Detta sammantaget leder naturligtvis till ökade kostnader för det svenska samhället.

  5. Makabert att vilja fortsätta en rent vidrig massimmigrationspolitik nu när vi redan har facit till vänstermupparnas verklighetsfrånvända folkutbytesexperiment och de alldeles oerhört stora sociala och ekonomiska kostnaderna av en våldsam demografisk förändring till det sämre inte längre går att dölja fullt ut ens i propagandamedia.

    Måtte denna demokratiföraktande, gravt svenskfientliga pajasregim å det snaraste kunna upplösas och ersättas av en rimligt kompetent, rättvis och fullvuxet ansvarsfull helt ny regering, som ägnar sig främst åt att värna det utnyttjade och utrotningshotade svenska folkets fullt legitima intresse av att leva i fred och frihet i sitt eget land.

  6. Att alla “nästan svenskar är grundlurade är ju detta ett bra inlägg till! Att sedan ingen V gjorde det enda rätta och fällde denna Regering tidigare är bara tråkigt. För jag undrar fortfarande Hur i Hel… detta med att C+MP kan diktera villkoren för ca 90% av befolkningen kan få fortgå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap