Sök
Stäng denna sökruta.

Vapenhandläggare är turkisk nationalist

2014 sparkades den svensk-turkiska miljöpartistiska kandidaten Derya Uzel Senir ut ur partiet för att hon förnekade det armenska folkmordet och tänkte jobba för att det inte erkänns.  Hade media grävt lite mer hade de hittat ännu mer besvärande kopplingar för Derya Uzel är del av UETD. UETD är lobbyorganisation för nationalistiska turkiska partiet AKP som leds av Erdogan. De i sin tur har täta kopplingar med det tyska gänget Osmanen Germania. 2018 var det en stor rättegång i Stuttgart där åtta av de ledande i gänget åtalades för mordförsök, koppleri och knarkhandel.  Även i Sverige använder UEDT kriminella metoder för att övervaka oppositionella turkar i Sverige. Frontmannen heter Özer Eken. Notera att även han finns med på samma bild...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon