Vapenhandläggare är turkisk nationalist

2014 sparkades den svensk-turkiska miljöpartistiska kandidaten Derya Uzel Senir ut ur partiet för att hon förnekade det armenska folkmordet och tänkte jobba för att det inte erkänns. 

Hade media grävt lite mer hade de hittat ännu mer besvärande kopplingar för Derya Uzel är del av UETD.

UETD är lobbyorganisation för nationalistiska turkiska partiet AKP som leds av Erdogan. De i sin tur har täta kopplingar med det tyska gänget Osmanen Germania. 2018 var det en stor rättegång i Stuttgart där åtta av de ledande i gänget åtalades för mordförsök, koppleri och knarkhandel. 

Även i Sverige använder UEDT kriminella metoder för att övervaka oppositionella turkar i Sverige. Frontmannen heter Özer Eken. Notera att även han finns med på samma bild som Derya Uzel ovan, i deltagarförteckningen. 

Metin Külünk är en turk-tysk som finansierar Osmanen Germanias vapeninköp och gett dem i uppdrag att misshandla oppositionella kurder i Sverige. 2016 stoppade Kurdo Baksi en föreläsning han skulle hålla i Göteborg genom att skriva om det i en debattartikel. 

Metin Külünk kallas även Erdogans hatpredikant. 

Eken avslöjades så sent som 2017 för att försökt att värva en oppositionell som angivare i Sverige, åt UETD dvs åt Erdogans AKP. 

Derya Uzel har alltså kopplingar till såväl en organisation som misshandlar kurder i Sverige, fixar angivare åt Erdogan, förföljer oppositionella och har täta kopplingar med organiserad brottslighet i Tyskland. 

Givetvis var det Miljöpartiet hon tänkte använda som språngbräda in i maktens korridorer, det är så islamister vanligtvis gör för att det är det mest blåögda vidöppna parti vi har i landet och perfekt för att utnyttja för mörka intressen. 

Hon fick i valet 2014 hjälp av ingen mindre än Grå Vargarna-kopplade Mehmet Kaplan, som någon månad senare utsågs till bostadsminister. Och 18 månader senare tvingades avgå just pga att han umgicks med turkiska fascister. 

På fotot står enligt Google translate (vilket förklarar den kackiga översättningen men andemeningen är huvudsaken):

”Påminnelse om att Skärholmen-distriktet är en egen valkrets, sade de gröna partiets 25: e ordinarie parlamentariska kandidat Derya Uzel att om hon får 3500 valröster kan han väljas till suppleant.

Noterar att hon väntar på röster från platser där turkarna bor, särskilt Skärholmen, Bredeng Spånga, Tensta, Hjulsta, Rinkeby, Rissne, Kista, Akalla, Husby, Hässelby, Vällingby, Sätra, Vårberg, Uzel bjöd in turkiska ungdomar att gå med i politiken. Hon indikerar att hon är den tredje kandidaten till Stockholms storstads kommun, Mehmet Kaplan, chefen för Miljöpartiets grupp, sade: ”De senaste omröstningarna visar att vårt parti kommer att få 10-15 procent av rösterna. Det är mycket troligt att vi kommer att ha makten i Stockholms kommun med socialdemokraterna och vänsterpartiet. Därför ser jag mina chanser att vinna högt. Det krävs förmodligen tusen röster för att väljas företrädesvis. ”

Klanröster med andra ord. Hon hade säkert lyckas komma in om hon inte hade gjort bort sig och sparkats ut. 

Vet ni vad Derya Uzel gör idag?

Hon är vapenhandläggare på Polisen. 

Bildcred till twitterkontot @3GunCompetitor som skrev om detta på Twitter

Ska en sådan människa verkligen sitta och hantera vapentillstånd på polisen? Görs inga ordentliga säkerhetskontroller?

Inte nog med att hon nästan hamnade i Stockholms kommunfullmäktige, nu sitter hon och har full insyn i vilka som äger vapen i Sverige och var de finns. När hon samtidigt är med i en turkisk nationalistorganisation som samarbetar med gäng som smugglar vapen och som själva använder vapen för att hota oppositionella i Sverige. 

Men kan vapen stjälas från Regeringskansliet utan att någon märker det kan väl allt hända. 

…………………..

Sajten är gratis utan annonser och går inte att prenumera på. Vill man trots detta stödja sajten:

Swish: 123 444 5847.

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Köp min bok om hoten mot yttrandefriheten

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!