Sök
Stäng denna sökruta.

DN-kampanj mot valfrihet

Man kan tydligen kalla sig liberal och ändå vara emot valfrihet och frihet för individen. Och barn.  För vi känner ju till Dagens Nyheters resa och en av de saker de snöat in på, liksom den andra stora "liberala" ledarsidan på Expressen, är just skolan.  Jag roade mig med att kolla vad de publicerat om skolan på tre månader, på alla delar av tidningen. Notera att ingen av nyheterna de publicerat är positiv om friskolor, man kan nästan tro att inget positiv finns att rapportera om en enda friskola i landet under den här tiden. Eller så är det också ett urval för att passa vinkeln - att friskolor är onda.  Jag har inkluderat debattartiklar för helhetsbilden men vill...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon