Sök
Stäng denna sökruta.

Det handlar om omdöme

Jag hade inte tänkt att skriva något om Fredrick Federley och hans fd sambo pedofilen men eftersom medias granskning uteblev och man hör vissa märkliga invändningar mot granskningen som gjordes av Stoppa Pressarna i original kan jag inte låta bli.  Detta är åsikten som saluförs just nu av vissa personer - att det är en privatsak.  Bilderna illustrerar åsikten som förs fram av flertalet i sociala medier och skärmdumparna är bara för att illustrera själva åsikten, inte personerna. Det pratas om andra chanser, att man får bo med vem man vill även dömda och att det är synd om Federley som mår dåligt.  Och det är ju här det skaver.  Jag var en av de som ifrågasatt tidigt varför...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon