Sök
Stäng denna sökruta.

Ingen vill svara

Jag har skrivit länge om att skolan och välfärden i stort används som ett integrationsprojekt.  Här kan du läsa en artikel från 2018. Jag har även skrivit länge om att friskolehatarna har en fruktansvärd syn på barn, där de utan att säga det högt tänker sig att vissa barn ska användas som politiska redskap i kampen för bättre siffror. Eller som det kallas, ökad jämlikhet, vilket inte är detsamma som rättvisa by the way.  Här kan ni läsa en artikel på det temat för knappt ett år sedan.  Därför är det glädjande att PM Nilsson röt ifrån på Dagens Industris ledarsida  med rubriken "det är inte elevernas uppgift att producera jämlikhet". Det friskolehatarna menar men inte säger är nämligen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon