Sök
Stäng denna sökruta.

Ljugandet måste sluta

Normalt sett brukar KU-granskningarna få mycket mer media än denna fick. Märkligt va? När KU kritiserar en vänsterregering så poff. Det skrivs pliktskyldigt en enda dag men ingen debatt tar vid.  För KU kritiserade regeringen på många punkter. Ni kan läsa hela utlåtandet här.  Detta är var Trump beskylls för hela tiden - att ljuga i sociala medier. Men det är tydligen okej för alla utom för KU att statsråd inte bara ljuger regelmässigt, de kritiseras av KU för det.  Nedan är tweeten han kritiserades för. Men det hindrar ju verkligen ingen sosse ever att bli påkomna. Att ljuga är en del av sosseriets DNA.  Som före detta minister Annika Strandhäll som twittrade detta nyss.  Utsätts då färre medborgare...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon