Sök
Stäng denna sökruta.

Myterna i friskoledebatten

Här tänkte jag passa på att lite kort försöka reda ut den där soppan av konspirationer Friskole-hatartwitter idisslar.  Varför är jag så engagerad själv i den här debatten, kan jag inleda med.  Jag är född 1975 och växte upp i en liten kommun i Uppland som bara hade ett par grundskolor och två högstadier. 1992 när friskolereformen genomfördes gick jag i gymnasiet så jag har inte fått välja skola en enda gång under min uppväxt. Jag fick nöja mig med den planekonomiskt styrda DDR-skolan på tiden när vi hade förbud mot att äga telefoner, förbud mot reklam i TV och radio, förbud mot privata kommersiella radiokanaler och två statliga TV-kanaler som enda underhållning. Mobiler, internet och annat kul var...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon