Fuffens på Migrationsverket

Tänk om alla som nu är superengagerade i fusk i USA, framför allt en vänster som påstår att det "fusk" Trump påtalats haft lite här och där under fyra år är förkastligt, kunde ägna lika mycket tid åt Sverige? För här pågår massa märkligheter under sittande regering. Som ni vet, och har läst i granskningar i media, fick Preem någon slags politiskt godis om de drog tillbaka sin ansökan. Ingen har kunnat bevisa vad men ATT regeringen låg bakom står utom allt rimligt tvivel. Det finns mail och möten som bevisat detta.  Nyligen gick Migrationsverket ut och ändrade plötsligt sin tolkning av gymnasielagen. Och tänk sig, efter en lång kampanj i just media av vänstern med snyftreportage efter snyftreportage...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon