Sök
Stäng denna sökruta.

Vilka är Tankesmedjan Balans?

Plötsligt dök den upp. Ett gäng som kallar sig Tankesmedjan Balans och som är lite överallt faktiskt i skoldebatten. Eller gäng och gäng, det är mest två personer.  Men alltid när något påstår att de är ideella men som är lite för organiserade och för aktiva inte minst för att det ska vara trovärdigt blir jag misstänksam.  Ideellt idag betyder inte ideellt som i utan pengar. Utan det har reducerats till "inte vinst" och det är ju lätt. Att inte göra vinst menar jag. Fråga valfri företagare hur svårt det är.  Men föreningar påstås alltid vara ideella trots att de som arbetar där just arbetar heltid. Och pengarna ska in för att betala lön.  Den här lilla Tankesmedjan består...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon