Sök
Stäng denna sökruta.

Nytt fusk på MUCF

Jag snubblade på en nyhet att MUCF själva utan att utomstående (t ex jag) granskat dem kommit på att en förening fuskat med bidraget.  Som ni kan läsa gäller det en förening som fått organisationsbidrag samt åren 2018 och 2019. 2,5 miljoner kronor är totalsumman för båda åren.  Ni vet att jag inte är imponerad av MUCF. På något sätt. Om jag kunde skulle jag lägga ner dem direkt. Flera miljarder per år som går mestadels till saker folk borde finansiera själva - sin fritid. Jag tycker också alla partier borde sköta bidraget till sina egna ungdomsorganisationer, liksom alla kyrkors sådana.  Jag blev såklart väldigt nyfiken och frågade MUCF men gick på pumpen. De har sekretessmärkt pga förundersökning, vilket...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon