Sök
Stäng denna sökruta.

Macrons tal

Jag har förmånen att ha fått hela den svenska översättningen av Macrons tal om kampen mot islamismen. Översatt av Mercédès Wahlby.  Enjoy. ........................................................................................................................ Kampen mot separatism: hela transkription av Emmanuel Macrons tal  Statschefen höll ett tal fredagen den 2 oktober där han uppmanade ett " republikansk uppvaknande " inför " islamistisk separatism " . Av Le Figaro  Publicerat 2 oktober 2020 kl 16:41 , uppdaterad 2 oktober 2020 kl 17:00  " Mina damer och herrar ministrar, mina damer och herrar parlamentariker, herr borgmästare, François, tack så mycket, herr ordförande för departementsrådet, herr ordförande för stadsgemenskapen, herr prefekt, herr chefpresident för hovrätten, herr åklagare, fru rektor, mina damer och herrar i era positioner och funktioner, mina damer och herrar. Tack, herr borgmästare, för att ni välkomnade oss till Les Mureaux och att idag både agera och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon