Sök
Stäng denna sökruta.

Jakten på dåliga företag

Som alla som läser mig vet är jag marknadsliberal och mycket engagerad i företagsfrågor och ekonomi. Men jag är pro market, inte pro business. Det vill säga, dåliga företag ska hängas ut och kritiseras.  Jag tycker, som ni också vet, att ETC-koncernen är en av dessa. Alla dessa företag, som utnyttjar kryphål, folk, bidrag eller något annat, är inte företag. De är skojare som förstör tilliten till riktiga företagare. Och därför ska de bort.  Nu har jag ett till exempel på skitföretag ni alla ska hålla er borta ifrån.  Det är inte jag som granskat dem, jag förmedlar bara andras granskningar. Men kan jag bidra till spridning gör jag gärna det. Svensk media skrev om upplägget redan i våras...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon