Sök
Stäng denna sökruta.

När vargen kommer

Det finns mycket irriterande med samtiden, som på något sätt samtidigt lyckats bli dum, full och fem år, men ett otyg i samhällsdebatten måste jag nu ta tag i rejält.  En text som måste skrivas.  För ovanan inte minst folk i media har, men även politiker, är att utmåla allt man inte håller med om och alla partier och politiska företrädare, ja till och med enskilda tweets, som odemokratiska.  Det är debattens version på kvartalsekonomi, när en kortsiktig och inte sällan populistisk vinst ska cashas in på bekostnad av långsiktighet. Problemet med den här företeelsen är att den på sikt är systemförstörande och det är ett mycket större problem än att folk på Dagens Nyheter och sossarnas olika tidningar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon