Sök
Stäng denna sökruta.

SvD hjälper till i LAS-frågan

LAS-utredningen och efterföljande förhandlingar har verkligen blivit exakt det getingbo det förväntades bli.  De som är emot mobiliserar och Svenska Dagbladet vill såklart hjälpa till så Göran Eriksson väljer idag att lyfta ut en av de två remissinstanser som är emot att förändra LAS och därmed hela utredningen.  Han hävdar att Umeå Universitet "inte driver en politisk linje".  Det gör de kanske inte, om man inte kan googla det vill säga. Om man kan det ser man direkt att remissvaret från Umeå Universitet är 100 % politiskt.  Det skulle faktiskt kunna varit valfritt LO-förbund, för all motivering är FÖR fackens sida och allt avstyrkande handlar om att det tar ifrån facken makt. Poängen med utredning är från början att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon