Search
Close this search box.

Oj då, en till vänster i media

Det är tyvärr mer regel än undantag att media låtsas ta en vanlig person att intervjua som i själva verket är opinionsbildare för vänstern. Man blir liksom varken förvånad eller ens arg längre, det är så institutionaliserat.  Jag har länge hävdat att jag trots detta inte tror på att folk bestämmer sig hur man kan vinkla varje dags rapportering så mycket till vänster men jag börjar ju undra själv snart.  Idag intervjuade SvD Näringsliv, kända för att inte direkt vara objektiva, en stackars orolig byggare. Joel Gavelfält, som såklart utan baktankar om pågående LAS-förhandlingar mellan LO och Svenskt Näringsliv, fick oroa sig på ett uppslag i en av landets största dagstidningar.  "Utan LAS är jag rädd", blev rubriken.  Stackars...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon