Sök
Stäng denna sökruta.

Granskning: friskolor och islamister

Dags att granska pengarna bakom de muslimska friskolorna, en ljusskygg verksamhet som fått fortgå då vi i borgerligheten har varit för svaga i friskolefrågan länge. Vi skulle tagit kommando för länge sedan och krävt stramare regler just för att inte hela systemet skulle kunna gungas.  Nu är vi redan sedan länge i det läget att även vanliga borgerliga väljare ifrågasätter hela friskolereformen, vilket är otroligt beklagligt då vårt gamla system var oändligt mycket sämre.  Islamister har länge insett att en dörr in till pengarna av många är förskolor och friskolor, som betalas från skatt. Där maxtaxan på förskolan innebär att en viss del av förskolornas omsättning kommer från privata medel är resten skatt och 100 % av såväl grundskola...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon