Sök
Stäng denna sökruta.

Ooops, you did it again SVT

Jag spelade i maj in ”Mötet” för SVT som sänds nu, och där diskuterar jag public service. Passande nog levererar SVT, och Claes Elfsbergs fd redaktion Rapport, ett klockrent exempel idag på den kritik om vänsterbias de haft länge. Det var inte jag utan Åsa Tallroth som uppmärksammade detta. Ni kan se programmet här För där intervjuas kriminologen Leandro Schlarek Mulinari, som tycker att polisens närvaro i förorten är problematisk. Mulinari är ingen okänd person för public service för han var projektledare för ”Tala ut” vars tidning ligger på Sveriges Radios hemsida. Googlar man honom hittar man direkt den avhandling han skrivit. Om rasismen hos polisen i förorten. I princip bara referenser till USA, postkoloniala teorier och annat sådant...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon