Sök
Stäng denna sökruta.

Teskedsorden – en del av arbetarrörelsen

Teskedsorden har jag tänkt att skriva om länge men något kom alltid emellan. Ett av många exempel på när aktivister, som har egna intäkter, ändå mjölkar statskassan på bidrag för att bedriva aktivism.  För de har lyckats nästla sig in lite överallt. Som så många av de här "antirasist"-projektet lever de på skattemedel framför allt, oavsett vad de påstår är de en del av den mäktiga apparaten av statligt betald opinionsbildning.  Teskedsorden är däremot inte alls beskedliga, de är aktivister som i allra högsta grad står bakom rasregister och hudfärgskvotering.  Och de ägs och drivs av......sossar. För de startades av Kooperativa Förbundet, inte som det står Tidningen Vi för den tidningen ägs i sin tur av arbetarrörelseanknutna KF.  Tidningen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon