Sök
Stäng denna sökruta.

Brå bättrar på Sverigebilden

Att Sverige sticker ut i våldtäktsstatistiken är klarlagt, det råder inga tvivel om det.  Sedan 2014 har våldtäktsstatistiken exploderat. Vänstern skyller detta på att fler anmäler och att man ändrat definitionen men det är rökridåer.  I januari 2020 meddelade Brå att anmälningarna för våldtäkt återigen gått, denna gång med hela 6 % från föregående år. Mellan 2018 och 2019 Nu har Brå kollat på Sverige i en internationell jämförelse och rapporten ger tyvärr mest intryck att vilja tona ner problemen i Sverige. Slutsatserna som presenteras på hemsidan är följande:  "Det visar sig då att positionen förklaras av skillnader mellan länderna när det gäller den juridiska definitionen på våldtäkt och på skillnader att föra statistik". Med andra ord, nothing to...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon