Sök
Stäng denna sökruta.

Studiecirklarna borde bort

Jag tror inte det inte finns någon som granskat studieförbunden mer än jag i Sverige faktiskt. I mina granskningar om Ibn Rushd har Johan Westerholm gjort ett eget förträffligt jobb samtida med mig, men jag har även skrivit otaligt om studieförbund generellt. Inte minst ABF.  Det är så mycket fel med dagens system nämligen, där denna heliga ko i svensk förvaltning inte ifrågsatts. Mycket för att sossarna lyckats upphöjda studieförbunden just till status helig, av ren självbevarelsedrift. För de har alltid använt ABF enormt mycket i sina valrörelser, som pågår non-stop. Dagen efter ett val börjar nästa.  ABF har i decennier, med studiepengar, bedrivit lobbyism för sossarna.  Jag är inte nöjd förrän inte bara Ibn Rushd slängs ut utan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon