Sök
Stäng denna sökruta.

Extremvänstern och bränder

I veckan twittrades det ut från kontot "Antifa Scarsdale" följande kommentar om bränderna i Oregon: Tweeten fick stor uppmärksamhet, av olika anledningar. Först det uppenbara, sedan påståenden att kontot var fejk. Scarsdale ligger i New York. Att kontot, startat 2017, är fejk är nu fastlagt men debatten kring tweeten är verklig.  Ett av argumenten varför tweeten är falsk var just att Scarsdale ligger på andra sidan USA, och är ett fint vitt medelklassområde. Så därifrån kan ju inte vänsterterrorister komma från. Men till autonom vänster söker sig just kids från medelklassen utan egentliga problem. Och vita kids, framför allt. Dessutom är AFA:s modus operandi att åka dit man kan bråka, även till andra länder, och att tutta eld på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon