Sök
Stäng denna sökruta.

Arabiska partiet – en bluff?

I januari meddelade Grå Vargarna-anknutna (fascistisk turkist nationalistgrupp) Mikail Yüksel, som lyckades kuppa sig till förstaplatsen i Centern i Göteborg före Richard Nordin men sedan uteslöts, att han startat ett muslimskt parti. Givetvis var statlig media där och gav gratis PR.  I somras lanserades så ett annat muslimskt parti - Arabiska Partiet, som hävdade att man bland annat ville ta röster från Nyans.  Vilka som ligger bakom verkar oklart men en Krar Al-Hamede anges som sekreterare. Dagens Opinion intervjuade honom via Facebook den 18 augusti.  Jag har valt att vänta med att skriva något om partiet för att jag ville bilda mig en uppfattning först. Jag har inte ens twittrat om dem. Tills nu.  För min uppfattning är att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon