Sök
Stäng denna sökruta.

Ännu en lögn, Morgan Johansson

Att inte bara vara inkompetent utan dessutom aktivt ljuga. Där har du vår justitieminister sedan 2014, beklämmande nog.  Nu har han dragit ännu en rövare, denna gång om polisen. Han påstår att Alliansen drog ner antalet utbildningsplatser.  Hans påstående kommer från den här hemsnickrade bilden från Sveavägen 68, som även stollarna på Aktuellt Fokus snurrat runt på sin lilla blogg.  Men Morgan Johansson "glömmer" att det var Rikspolisstyrelsens ansvar. Inte regeringens. För att vallöftet om 20 000 poliser hade uppnåtts då.  Högern fick städa från sossarnas försummelse av poliser helt enkelt. Eftersom vänstern inte tror på eller ens gillar polismakten hade man helt sonika ägnat sig åt andra saker tills Alliansen tog över och fick laga det man pajat. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon