Sök
Stäng denna sökruta.

Fastighetsskattens dystra historia

Sossarna har återigen börjat kräva att historiens kanske mest impopulära skatt - fastighetsskatten - som tack och lov togs bort 2007 ska återinföras. En av de första sakerna Alliansregeringen gjorde.  Ett rent beställningsjobb från Hyresgästföreningen för övrigt, och ett sätt att få vänsterfalangen att mjukna.  För bara de som äger sin bostad skulle såklart tvingas betala.  Nu är det ju lätt att yra om fastighetsskatt, och gåvo- och arvsskatt, när man vet att man inte har politisk majoritet i riksdagen för förslagen i och för sig. Det ska snarare ses som PR att mata vänster-sossar med men det är ändå skäl att påminna om en del saker vad gäller den.  För att Centern och Folkpartiet skulle gå med på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon