Sök
Stäng denna sökruta.

Peter Rung vill sopa våldtäkter under mattan

Ett vanligt knep bland vänstern är att när verkligheten börjar dyka upp sitt fula tryne med fakta så börjar man helt enkelt mörka siffror. Vrida på dem så att betraktaren ska luras tro att det man säger är sant, uppbackade av siffror som inte relevanta, fel eller vinklade.  Det finns ett skäl varför vissa vänstertroll till exempel börjat ägna sig mer eller mindre heltid åt kriminalstatistik genom hemsnickrade diagram - med egna diagram ser det ut som det är fakta trots att källan är oklar.  Det är nämligen besvärande för de som propagerat för öppna gränser och att alla som invänt varit rasister att det idag skjuts varje dag, förorter som tappats helt i händerna på kriminella rötägg, islamister...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon