Sök
Stäng denna sökruta.

Migrationen kommer dominera även valet 2022

Den som trodde migrationsfrågan är död tror gruvligt fel. Den kommer dominera valet 2022, förmodligen mer än valet 2018 då brunsmetandet tros nått sin kulmen och det helt enkelt inte kommer fungera ett val till. Det var tjatigt redan 2010. Detta vet sossarna och som den valmaskin de är har valrörelsen redan börjat för dem.  Nu handlar det om att sätta agendan och deras agenda är - cirkulera, här finns inget att se. Allt är under kontroll.  Även hans numera flickvän Annika Strandhäll är i allra högsta grad delaktig i kampanjen, trots avsaknad av statsrådspost numera. Hon är jämställdhetspolitisk talesperson men twittrar som om hon jobbade i Morgan Johanssons stab.  Socialdemokraternas strategi är att först mangla ut att det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon