Search
Close this search box.

Vänstern är orolig för gräddfilen

Jag har många genomgående teman ni som följer mig och gjort det länge observerat. Ett av dem är vänsterns finansiering.  Jag hävdar bestämt att högern i Sverige måste ta tag i den surdegen så fort man kan och kapa banden till pengakranen. För ett av framför allt Socialdemokratins specialområden är att skaffa sig av skattepengar betald opinionsbildning som är fristående från dem och från demokratin. Högen av pengar ökar för varje år de sitter i Rosenbad. Genom ett konstant pengaregn på "civilsamhället" som är Socialdemokratiska för föreningar som är vänster och driver vänsterfrågor (visst, några undantag finns i den gruppen som inte är vänster men de är försvinnande få) kan de skapa arbetstillfällen finansierade av oss andra. Lata bidragsentreprenörer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon