Sök
Stäng denna sökruta.

Ännu en sosse utses

Listan på folk som högern måste byta ut när vi tar makten växer. Nu har sossarna utsett ännu en lojal till en fin position - Lars Lööw är ny överdirektör på Arbetsförmedlingen.  Den högste tjänstemannen på myndigheten under GD.  Son till Maj-Lis Lööw som varit minister i Carlssons regering tillhör han sosse-adeln och har själv ett förflutet inom SSU.  En av hans mentorer anser han själv vara socialministern i Ingvar Carlssons regering 1989 Bengt Lindqvist.  Göran Perssons regering utsåg honom 1999 till Handikappombudsman, sossar utser som sagt bara sina egna helst.  Han utsågs ett år efter att Löfven tillträdde till generaldirektör för EFS-rådet. Trots att han inte hade någon erfarenhet av att arbeta på myndigheter tidigare, men rätt partibok...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon