Sök
Stäng denna sökruta.

Hallengren lät partikamrat utreda NKS

I valrörelsen 2018 hade Socialdemokraterna bestämt att strategin skulle vara att göra Nya Karolinska till en nationell fråga trots att det är ett sjukhus i Region Stockholm som betalas av skattebetalarna i Region Stockholm och det är i landstingsvalet vi som bor här får tycka till om bland annat vården.  De kämpade på. Erika Ullberg allra mest, som själv var med och fattade ett positivt beslut att bygga NKS och att bygga det med en OPS-modell (dvs ett samarbete mellan regionen och privata företag). Även hennes företrädare Ilja Batljan, tills nyligen föremål för en uppmärksammad ekobrottsutredning för att ha tjänat pengar på insiderhandel, var överens om att NKS skulle byggas exakt som det gjorde.  Men sossarna förlorade Region Stockholm,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon