Sök
Stäng denna sökruta.

Äldrevården som integrationsslask

Det står utom allt tvivel att störst problem med Covid19 har det varit inom äldrevården. Och inte minst i Stockholm.  Varför har det blivit så? Det finns en förklaring - vänsterns synsätt att välfärden, framför allt äldrevården, är en integrationsslask. Det är dit man skapat olika sätt att frissera arbetslöshetssiffrorna bland nyanlända. Alarmerande siffror.  Eftersom Socialdemokraterna bara har ett enda mål i sikte - makt - och de därför glatt kan strunta i att lösa verkliga problem så länge man kan lura väljarna att man gjort något har de sin vana trogen sedan 2014 gjort just det.  De har därför skapat ännu fler subventionerade anställningar, där staten betalar hela eller nästan hela lönekostnaden just för nyanlända. Extratjänster, beredskapsjobb, praktikplats...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon