Svensk bakom mest våldsamma Antifa-gruppen

Kanadensisk ny media The Post Millenial (konservativ tidning) har ett pågående projekt att infiltrera och avslöja Antifa-terrorister. 

De har haft en journalist inne i en av de mest våldsamma Antifa (AFA)-grupperna i USA – Rose City Antifa. 

En av sakerna de avslöjar är att gruppen startades av en svensk. Caroline Anne Victorin. Född Gauld, gift med svenske Johan och bosatt i Varberg. 

Rose City Antifa bildades 2007  i Portland, Oregon  och anses vara den äldsta aktiva AFA-gruppen i USA. 

De praktiserar ”black block”, dvs maskering på ett uniformsliknande sätt så att de uppträder som en enda homogen massa omöjlig att identifiera för att åtala för brott och har en militärisk organisation, vilket man kan se på den här bilden. 

Ett av AFA:s många MO:s (modus operandi) är att infiltrera andras aktiviteter och ta över dem. De var således med i demon igår, och syftet är att provocera fram bråk med polisen, i detta fall ville de skapa en situation som i USA. Ju grövre våld desto bättre. De lyckades ”bara” skapa en omringad polisbil och ett försök till stormning av slottet men de kommer ha en bättre chans i Malmö i morgon. 

Då undrar man stilla – om nu grundaren av en av USA:s värsta AFA-grupper bor i Sverige, vad har hon startat och organiserat här? 

……………………………………..

Vill du visa uppskattning? 

Köp min nya bok om hoten mot yttrandefriheten!

Klicka här!

Swish; 076209624. Eller bli Patreon

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!