Sök
Stäng denna sökruta.

Håll arrangörerna ansvariga

Vad är det för mening med att söka tillstånd för en demonstration om polisen aldrig nekar? Och vad är poängen med att ens ha en demonstrationsarrangör om denne sedan inte alls är ansvarig för vad som händer? Gårdagens demonstration var olaglig, på flera sätt. Den var över 50 personer man fått tillstånd för och den fortsatte trots att polisen upplöste den. Och det blev våldsamheter som kulminerade med att vänsterkidsen försökte storma slottet i någon slags vänsterromantisk låttext utan att tänka på att det är militären som skyddar slottet. Deras uppgift är inte att kramas. Utan de har automatvapen med tillstånd att skjuta.  Arrangörerna till demon igår var Mona Hasan, Ibbe Chune och Queen Jonsson. Innan demon fick de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon