Sök
Stäng denna sökruta.

SSU – för evigt inskrivna i historiens skräphög

Det är så genomskinligt.  För det enda som står mellan Socialdemokrater och evigt maktinnehav är att upprätthålla brunsmetandet. Det ledde dem till makten 2018 och de vet att klarar SSU och S och deras stora lobbynätverk med allt från LO och Hyresgästföreningen till ABF och PRO inte att upprätthålla den skrämseltaktiken kommer S se sig akterseglade från makten under lång tid.  I en replik på en artikel som bara går igenom av traditionell media avslöjade skandaler inom SSU passar de på att försökta rikta lampan från den decennier långa tradition de har inom SSU av korruption, lögner och smutskastning, och rasistsmetar MUF. Sedan drar de ännu ett lågvattenmärke ur hatten och slänger ur sig en insinuation om sexförbrytelse (!)....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon